Leikit Luoti veljen kanssa menivät oiken mukavasti alku tutustumisien jälkeen. Lopun päivää nukuttikin sitten kivasti. Pinnan yksinoloharjoitukset sujuvat ihan mallikkaasti. Se on ollut nyt useampaan otteeseen reilua puolta tuntia yksin ja sitten ihan lyhyitä pikkupätkiä. Ei ole huolestunut missään vaiheessa. Tänään tarkoituksena olis jättää puoleksitoista tunniksi ja sitten yksi lyhyt pätkä. Täytyy treenata, koska ensi viikolla ollaan Pinnan kanssa Kannuksesa koulussa  ja siellä se joutuu olemaan 3-4 tunnin pätkät päivällä yksin. Iltapäivisin onkin menoa je meininkiä niin paljon, että uskon koirulin olevan aivan valmista pataa nukkumaankin suurimman osan päivää.

Nyt on tullut mun reilu 8 viikkoisen käytökseen semmonen piirre, jota pitänee miettiä ihan kunnolla. Se hyökkäilee murinan tai haukun kanssa kaikkea vähänkin epäilyttävää kohti...minunh menemiset ei siinä vaiheessa kiinnosta, enkä ole saanut juonesta kiinni, että mikä on aina hyökkäyksen arvoista. Eli todella vaikeaa ennakoida...Mietityttää lähteä tutustumaan uusiin paikkoihin kun jätkä hyökkii tämän tästä kaamealla örinällä jotain päin. Se voi olla kauempana kävelevä ihminen, koira, liikennemerkki tms. En ole tähä mennessä reagoinut siihen millään lailla... aion konsultoida minua viisaampia tässä asiassa.

Muuten poitsun kanssa menee oikein oikein mukavasti. Se on sisäistänyt jo joitain tärkeitä asioita ja tempun alkuja joista tulee joskus tärkeitä liikkeitä. Remmissä kävely sujuu ihan kivasti ja luoksetulot alkavat olla hyvällä mallilla. Metsässä ollaan käyty treenaamassa, tuirassa tutustuttiin kaupunkielämään, agiin ollaan kurkattu putken ja targetin sekä haltuunoton ja kädessä kuljetuksen merkeissä. Pinna osa mennä myöskin "tsapainolautaa" hienosti ja se hoksaa jo pysähtyä laudan päähän saadakseen targetin. Nokkela poika  Seuraavaksi nostan lautaa hieman enemmän. Saatan nosta sen jopa tuohon minipöydälle "rampiksi"..lets see.  

Pinna 8viikkoa