Kannukseen piti lähteä kouluun jo manantai aamuna, mutta mun olo oli niin huono että piti nukkua yks päivä. Tiistaina sitten lähettiin ajelemaan ja ehittiin kivasti keskeyttämää (pelastamaan) ehattien koulupäivä Päästin Pinnan juoksentelemaan luokkahuoneeseen vapaaksi ja se sai käydä kaikkia moikkaamassa ja siihenhän se töiden tekeminen sitten jäi.. Siellä oli ensimmäinen Kannuksen koiratuttavuus. Eräs opaskoiran pentu. Pimpula väsähti aika pian ja vein sen autoon nukkumaan.

Kämpillä Pinnan haaviin joutui ensimmäiseksi bcn Prii. Prii tykkäsi ihan hirveästi pikku-Pinnasta ja Pinna Priistä <3

Pinna oli alusta alken reissussa oma reipas itsensä. Tutki uteliaasti paikkoja ja seurasi minua ihanasti. Houkutukset se on jo hieman oppinut jättämään käskystä omaan arvoonsa...huh...Nyt sitten tunnetaan Ehat porukka melkein kokonaan. Muutama oli joututunut jäämään pois tältä viikolta. Pinna leikki kivasti ison tervu uroksen kanssa, snautseri uroksen kanssa ja ihanan Priin kanssa. Riiseniä ällötti koko pentu..

Pinnaa ei missään vaiheessa haitannut yksinolo mun huoneessa. Laitoin sen sinne aina välillä olemaan ja rauhottumaan. Sinne se aina nukahti.

Pinna kanssa oltiin keskiviikko aamupäivä halilla, jossa oli paljon koiria. Projekteja ja nuorisoasteen omia koiria. Siellä pikkuisen jännitti ja piti katsella kovasti ympärille, mutta silti pystyi leikkimään mun kanssa ja tekemään muutaman tehtävänkin. Sieltä sitten väsyneenä pikkumies pääsi autoon Priin kainaloon nukkumaan.

Keskiviikko iltapäivän otin omaa lomaa ja jäin nukkumaan kämpille. Kuume alkoi taas nousta..myös Pinnaa väsytti. Illalla teimme Jarin opastuksella ekan jäljen. Pinna osasi hienosti käyttää nenäänsä (alkukankeudesta huolimatta. Jouduin siis opettamaan sille alusta asti sen, että maatakin voin haistella ja sieltä saattaa jopa löytyä jotakin. Ekat makkararuudut meni nimittäin siihen , että jätkä tänttäröi ruudun päällä ja nuuski ilmaa...ihmetteli, että missä nämä kaikki herkut on) se palasi itsenäisesti jäljelle (ja aluksi ruudulle) heti poikettuaan hajulta. Eli hoksasi, että tännepäin ei jatku haju enpä mene sinne. Ja ainakin Jarin mielestä se oli todella hyvä juttu.

Tiistaina meillä oli illalla tokotreenit kmpän pihalla ja Pinnakin osallistui. Esittelimme hienoa maahanmenoa, luoksetuloasentoa ja perusasennon alkuja.

Olin torstaina niin paskassa kunnossa, etten voinut lähteä kouluun. Nukuin kämpillä kahteentoista...Käytin Pinnaa iltapäivällä leikkimässä Sandran sakemanninartun Nanan kanssa metsässä. Kivaahan se oli Omistaja vaan oli niinkun piesty sen reissun jälkeen..Tultiin siinä Sandran kanssa siihen tulokseen että lähemmä ajelemaan kaikessa rauhassa Ouluun. Torstaina illalla lähettiin ajamaan kamalassa lumimyrskyssä Ouluun päin. Torstaina satoi tosiaan koko päivän hillittömästi lunta ja Pinna leikki ensimmäistä kertaa lumella.

Uusia kokemuksia ja koirakavereita rikkaampana tultiin lepäileen kotiin. (ja Elisalla silmäkulma mustana, Pinna puri silmakulman auki kun leikittiin) Mulla flunssa jatkuu..ei hellitä.

9 viikkoispaino oli 5,1kg (viime viikolla siis)

Eilen piipahdettiin tas puntarilla. 10 viikkoispaino on 5,9kg

 

Samat värit kun pv:llä talvipuvuissa